​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Pulverlakering og industrilakering for private og erhverv

Hos JAS Kibæk tilbyder vi overfladebehandling med pulverlakering og industrilakering, der kan bruges som overfladebehandling på både metal og rustfrit metal, aluminium, borde, reoler og meget andet.

​Pulverlakering er meget populært, da overfladebehandlingen kan bruges både ude- og indendørs, er meget hårdfør og tilmed rengøringsvenlig.​

Industrilakering og overfladebehandling i topkvalitet

Vi har mange års erfaring inden for vores fag. Vi har gennem tiden udført pulverlakering og industrilakering for både private og erhvervskunder i Midtjylland, nærmere betegnet Ikast, Silkeborg og Herning.

​​​Til vores erhvervskunder udfører vi pulverlakering på deres medbragte materialer, som for eksempel greb, skruer og beslag. 

Vores private kunder har mulighed for at få lakeret fælge, cykler, knallert- og motorcykelstel. Vi leverer altid overfladebehandling i højeste kvalitet, sådan at der opnås et både flot og holdbart resultat.Vi hærder materialet til udendørsbrug ved hjælp af zinkprimer og lakerer derefter med en holdbar pulver- eller industrilak.​

Hvad koster pulverlakering?

Ønsker du at høre om vores priser, eller skal du have udført pulverlakering eller industrilakering, skal du bare kontakte os. Vi har stor erfaring og garanterer altid for det produkt, vi leverer. Vi giver desuden altid en god pris på din opgave. 

​Vil du høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte os direkte på telefon 97 19 10 44, eller du kan skrive til vores e-mail jas@jas.dk.

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​