​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Maskinværksted udfører professionelt maskinarbejde

Vores maskinværksted har eksisteret siden 1983. Siden da er meget blevet ændret, og i dag er vi en utraditionel smedevirksomhed med fokus på de individuelle løsninger.

​I vores maskinværksted kan vi udføre maskinarbejde og stålkonstruktioner helt fra bunden samt industrilakering og pulverlakering til kunder i Midtjylland, herunder i blandt andet Silkeborg, Herning og Ikast.

Vi har altså vores egen produktion, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger. Vi besøger gerne din virksomhed for at se på opgaven, inden vi går i gang med dit maskinarbejde.​

Maskinarbejde af enhver art tilbydes

Gennem vores samarbejde med et maskinværksted, kan vi udføre alle slags opgaver inden for smede- og maskinproduktion.

​Har du en speciel forespørgsel på smede- eller maskinarbejde, klarer vi det. Vi kan udføre både små og store opgaver i vores værksted.

Vi leverer til alle slags kunder i hele Danmark og på Færøerne, ligesom vi også har en forhandler i Sverige.

Specielt arbejde i høj kvalitet

Vi fremstiller selv meget af vores arbejde på vores maskinværksted fra bunden, og derfor er det også vigtigt for os, at kvaliteten er i top. Vi lægger vægt på solide og flotte løsninger, og vi forsøger samtidig at holde prislejet nede.

​Vores produktion er altså ikke bare en standard produktion. I stedet udvikler, bygger og tilretter vi vores produkter efter vores kunders behov, lige fra mål, funktion, farve og til det færdige produkt.

Kontakt vores maskinværksted og hør nærmere

Vi tilbyder desuden en hurtig leveringstid på bare 15-20 arbejdsdage. 

Vil du høre mere om vores smede- og maskinværksted og om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit maskinarbejde, kan du kontakte os på telefon 97 19 10 44 eller på e-mail jas@jas.dk.

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​