​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Miljøbeskrivelse

Miljøbeskrivelsen af vores underleverandører er foretaget på baggrund af oplysninger og beskrivelser, der er tilsendt fra de enkelte virksomheder. Disse foreligger som dokumentation for denne overordnede miljøbeskrivelse.

Samarbejde med Arbejdstilsynet og Teknologisk Institut

JAS Kibæk A/S opfylder alle regler og normer, der er fastsat af Arbejdstilsynet for det interne miljø.

Siden 1997 har vi gennemført omfattende forbedringer af ventilations- og udsugningsanlæg, herunder forbedring af støjdæmpning. Dette er sket i samarbejde med Herning kommune miljøtekniske afdeling.

I 2002 blev der udarbejdet en APV i samarbejde med de ansatte, Ingeniørhøjskolen i Herning og Arbejdstilsynet, og denne målsætning blev gennemført i 2003.

I samme periode blev der udarbejdet handlingsplaner i samarbejde med Teknologisk Institut med henblik på at fastlægge og koordinere arbejds- og ansvarsområder. Hensigten var at effektivisere og rationalisere firmaets drift og udnyttelse af udstyr og produktionsarealer, men også at få en plan for arbejdsmiljøet.

Denne plan udstikker retningslinjerne for anvendelse af kemikalier, genbrugssortering af emballage og papir samt minimering af vand- og el-forbruget. Aktuelt arbejde vi med tredje generation af softwaren Q-Control (SilentQ i Assens), som er e program, der styrer alle vores aktiviteter.

Miljøet er et gennemgående træk i vores produktion

Vi benytter også pulverlakering, eftersom det er en miljøvenlig overfladebehandling uden opløsningsmidler. Dertil kommer, at vi har et vaske- og affedtningsanlæg til stålemner. Dette har naturligvis en olieudskiller. Envidere bliver PVC brugt i mindst muligt omfang. Og plast, papir og pap bliver indsamlet og sorteret til genbrug. Sprayflasker, malerdåser og batterier bliver derimod indsamlet som miljøfarligt affald og indleveret på en genbrugsplads.

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​