​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Projekter​

 Nedenstående er et udpluk af vores tidligere projekter:

​Kunde: Herning Kommune

I forbindelse med Herning kommunes sortering af elektronisk affald har de haft problemer med deres paller til affald. Det skyldes blandt andet, at affald udvider sig i fugtigt vejr. Som følge deraf har deres maskine ikke kunnet gribe fat i det affald, der skal sorteres. Affaldet ødelægger dermed deres maskiner og palleløfter. Tilmed passer maskinen og palleløfteren ikke på pallens mål.

​​

For at løse problemet har vi fremstillet solide, pladsbesparende og letanvendelige bure.

På den måde passer buret til deres maskiner og palleløfter og kan nemt stables i højden. Tilmed har vi med en vippelåge sørget for, at der er adgang til indholdet, selvom der stables.

Vi har leveret 300 stk. til kommunen

​Kunde: Viking Life Saving

Ved test af overlevelsesdragter og tæthedsprøver, blev det nødvendigt med et kraftigt justérbart bøjlestativ, så dragterne kan hænge frit til eftertørring.

 

For at løse opgave, har vi fremstillet et kraftigt bøjlestativ med løftemotor, der kan løfte bøjlestangen fra 174 cm til 240 cm. Tilmed er løftemotoren på batteridrift, således man slipper for ledninger.

Kunde: Coffeezone

Coffeezone.dk lægger stor vægt på kvaliteten i alle deres produkter.

Selv en "lille" detalje som underskabene til deres kaffeautomater skal være tip top. Samtidig skal design og funktionalitet gå op i en
højere enhed. I tæt samarbejde, blev der fremstillet en prototype på underskabet, der således i dag er blevet et standard produkt i Coffeezones sortiment i flere varinter. Underskabet fik et unikt design, og stabilitetsmæssigt en klar forbedring. Yderligere kunne prisen holdes på et attraktivt niveau i forhold til de udenlandske produkter.

Kunde: Færch Plast

Til håndtering af plastaffald i forbindelse med fremstilling af plastbakker m.v. skulle der bruges en særdeles solid og kraftig containervogn. Containeren bliver manøvreret rundt med "føreløse" palleløftere, for til sidst at blive tippet rundt for tømning.

Yderligere skulle der være en "simpel" lågeåbning på containeren.

I den forbindelse har vi fremstillet et smart system, hvor lågen åbnes ved hjælp af et "kabeltræk" Dette gør den let at åbne, og
uden det berører stabiliteten i konstruktionen. Containeren​får
en "hårdhændet" behandling undervejs, og vi har sikret, at den kan klare nogle knubs.

Kunde: Stanley

​Vores kunde, Stanley, havde forskellige ønsker til deres Blodtagningsvogn, der skulle lette arbejdsgangen i forbindelse med at tappe blod.

Der skulle ligeledes være plads til forskelligt udstyr
på vognen.

Dette har vi løst ved at lave en smart søjlevogn med
elektrisk højdejustering og batteridrift. Toppladen på vognen kan skydes bagud. På den måde har personalet let adgang til deres tappemaskiner, der står på underhylden.

Udført i rustfrie materialer for bedre hygiejne

 

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​