​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Stålkonstruktioner fremstilles efter forespørgsel

Hos JAS Kibæk er vi et hold af håndværkere inden for smede- og malerfaget, der sammen kan levere smedearbejde og særlige stålkonstruktioner på forespørgsel fra vores kunder. Vi kan skræddersy og designe konstruktionerne lige efter kundens ønsker.

​Vores kunder er ofte institutioner, som for eksempel plejehjem, vaskerivogne og produktionsvirksomheder, da vores specialdesignede stålkonstruktioner kan gøre deres arbejde en hel del nemmere.

Vi har speciale i stålkonstruktioner

Vi er en meget alsidig virksomhed, der kan udføre alt slags smedearbejde for vores kunder i Ikast, Herning og Silkeborg. Vi har desuden fremstillet særlige konstruktioner i stål til en lang række kunder i hele Midtjylland.​

Vi har blandt andet udført:

  • Vaskerivogne
  • Værktøjsskuffer
  • Reoler
  • Kistenedsænkere
  • Og mange andre stålkonstruktioner.

Vi kan tilbyde en lav pris på smedearbejde, fordi vores egenproduktion kan producere alt fra en enkelt stålkonstruktion til flere tusinde stålkonstruktioner.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Vi er en alsidig virksomhed med kompetencer inden for både almindeligt smedearbejde og stålkonstruktioner – derfor har vi også kompetencerne til at løse netop din opgave.

​Hvis du har en særlig forespørgsel på en stålkonstruktion, kan du ringe til os på telefon 97 19 10 44. Så kan vi tale om dit projekt, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail jas@jas.dk.

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​