​✓ Smedeværksted siden 1983

​✓ Moderne & effektive metoder

​✓ Vurderet 4,5/5 i anmeldelser

Arbejdsbord, værkstedsbord eller industribord? Vi klarer det hele​

Er du på udkig efter et godt arbejdsbord, værkstedsbord eller industribord? Hos JAS Kibæk kan vi tilbyde alle former for borde til erhverv. Vi hjælper kunder i Herning, Ikast, Silkeborg og omegn med den ideelle løsning.

Vi fokuserer på kvalitetsløsninger, der kan klare arbejdspresset. Både måden vi arbejder på og vores valg af materialer afspejler, at kvalitet altid er en prioritet. Vi kan hjælpe dig med arbejdsborde til flere forskellige erhverv, der inkluderer alt fra værksteder til urmagere og systembyggere.

Få en tilpasset løsning til dit behov

Når du har brug for et arbejdsbord, værkstedsbord eller industribord, kan vi hjælpe med en specialbygget løsning. Det kan for eksempel være, at du har brug for et montagebord, hvor der skal være særlige funktioner tilknyttet bordet.

Når du skal have et arbejdsbord, værkstedsbord eller industribord, er der flere forskellige valgmuligheder.​ Du kan blandt andet vælge imellem egenskaber som:

  • Størrelse
  • Farve
  • Belastning
  • Med/uden hjul
  • Hæve-/sænkebord
  • Sug under bordet
  • Vippefunktion
  • Drejefunktion

Der er ligeledes også mulighed for opbygning bagtil med hylder, lys, svingarme, rulleknive, holder til pap og boblefolie, skuffer m.m. Sammen kan vi finde frem til, hvad der er den ideelle løsning for dig.

Lad os hjælpe dig med det rette arbejdsbord, værkstedsbord eller industribord

Vi kan sammensætte den ideelle løsning, der passer til dit behov. Vi har en masse erfaring med at speciallave både arbejdsborde, værkstedsborde og industriborde. Vi kan derfor helt sikkert også lave en løsning, der passer til dit behov og budget, hvis du vil have en billig løsning.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på 97 19 10 44 eller jas@jas.dk.

​​

"JAS Kibæk A/S er i dag en moderne virksomhed med ca. 10 ansatte og egen udvikling og produktion af udstyr til indretning af alle typer industrivirksomheder, kontorer og institutioner."​

Kontakt os​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​