Hæve/sænkeborde med viprammefunktion til produktionen af El-tavler

Hæve/sænkeborde med viprammefunktion til produktionen af El-tavler

Michael Wulff A/S har i 60 år leveret el-teknik til industri og erhverv. I de senere år har vi haft stor succes med vores hæve/sænkeborde med viprammefunktion til produktionen af El-tavler. Vi besøgte nyligt hovedsædet i Støvring for at se produktionen af El-tavler, hvor vores hæve/sænkeborde kommer til sin ret. Vi takker MW for tilliden og ser frem til at udvikle sammen med dem.

Læs mere om vores Erg-o-Lift 300 og vores mange andre løsninger på vores hjemmeside www.Jas.dk. Følg os også på LinkedIn for flere nyheder.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 9719 1044 for en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe jer med produktions- og procesoptimering.

hashtagarbejdsborde hashtageltavle hashtageltavleproduktion hashtagtilfredsekunder hashtagJAS hashtagsmedevirksomhed hashtagproduktion hashtagprocesoptimering hashtagproduktudvikling hashtaginnovation hashtagkibæk hashtagspecialfremstilledeprodukter hashtaghøjkvalitet hashtagspecialister hashtagdanskindustri hashtagergonomi hashtageffektivarbejde