Faerch og JAS

Et mangeårigt samarbejde skaber optimering og succes

Læs historien

Med sine mere end 50 års erfaring er Faerch Group global leder inden for bæredygtige emballageløsninger til fødevaresektoren.
Faerch Group, med hovedsæde i Holstebro, har i fokus at levere innovative og miljøvenlige løsninger, hvor cirkulær økonomi og genanvendelige emballagematerialer er i centrum. Med 32 fabrikker på tværs af 6 kontinenter og næsten 6.000 medarbejdere investerer Faerch Group i både faglig og personlig udvikling, hvilket skaber glæde blandt virksomhedens mange medarbejderne. 
 

Faerch og JAS har gennem mange år haft et tæt samarbejde, der har revolutioneret Faerchs produktionsprocesser og logistik. En af de afgørende faktorer i det mangeårige partnerskab, har været Faerchs vedvarende fokus på optimering af produktionsprocesser. Ved hjælp af JAS’ ekspertise har Faerch blandt andet formået at minimere afstande og forbedre ergonomien ved manuelle arbejdsstationer.

”Når medarbejderne har pakkevogne, buffertrolley og posestativer tæt på, kan vi minimere afstanden ved pakkeborderne uden at det generer arbejdsgangen.”
Henrik Thomsen
Group Project Manager, Faerch
20220525_140811
20221014_112831

Implementeringen af robotter på højvolumemaskiner og udviklingen af ergonomisk udstyr, har ikke kun skabt tidsbesparelser og forbedret hygiejne i produktionen, men har også været med til at sikre trivsel for Faerchs mange medarbejdere. I produktionen har Faerch oplevet markante forbedringer ved brug af produkter som blandt andet Package Stand, Buffer Trolley, Liner Stand og Scrap Cages.

Hos Faerch lægges der i samarbejdet vægt på, at JAS altid står til rådighed og er hurtige til at tackle udfordringer. Med åbenhed og en evne til at samarbejde, er der skabt en sund dialog mellem parterne, som har bidraget til en ukompliceret implementering af nye løsninger.

Faerchs engagement i at optimere produktionsprocesser begrænser sig ikke kun til Danmark. Med JAS’ udstyr implementeret på tværs af lande som Polen, Tjekkiet, England, Frankrig, Holland, Spanien og mange flere, har Faerch skabt en standardiseret og effektiv produktionsmetode på globalt plan. Endvidere har JAS’ engagement i at forstå Faerchs specifikke behov resulteret i tilbud, der overgår alternative, internationale producenter.

”Vi har indhentet tilbud på blandt andet scrapbure fra en leverandør i Italien, men de har ikke kunnet gøre det billigere og bedre sammenlignet med JAS.” Den stabile levering og evne til at overholde tidsfrister har gjort JAS til en uundværlig leverandør for Faerch.”
Henrik Thomsen
Group Project Manager, Faerch

Vil du vide mere?

SoMe Content JAS - Kundehistorie Faerch

Pernille Pedersen

Key Account Manager